Amb cotxe

Si ho preferiu, podreu desplaçar-vos amb cotxe o bicicleta fins a Poblet. El monestir habitat per monjos va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Del seu entorn, en destaca especialment el conjunt natural del bosc de Poblet i el municipi de l’Espluga de Francolí, amb una important oferta museogràfica, sense menystenir la vila medieval de Montblanc.

A Valls, durant l’estiu, podreu descobrir i emocionar-vos amb l’essència castellera, que té més de dos segles d’història. En canvi, si ens visiteu durant l’hivern, heu de tenir present que Valls és la ciutat on va néixer la calçotada, un menjar que també podreu assaborir a Mas Tuets. Si us agrada l’art, hi podreu descobrir l’extraordinari fons de la seva pinacoteca al Museu. Sense deixar, per això, de banda l’església de Sant Joan, de la qual s’erigeix el campanar més alt de Catalunya.

El món del vi també té els seus protagonistes. Molt a prop de Mas Tuets, hi trobareu els cellers modernistes de Nulles, Cabra del Camp, Barberà de la Conca o Sarral, entre d’altres.

Foto de L'entorn del Monestir de Poblet