Mas Tuets

Mas Tuets és un allotjament rural emplaçat al bell mig de la Serralada Prelitoral, concretament al cor de les Ordes, un petit nucli de masies habitades al terme municipal d’Aiguamúrcia (molt a prop del monestir de Santes Creus) i a tocar del Pont d’Armentera, a la comarca de l’Alt Camp. La masia també es troba al territori delimitat per la Xarxa Natura 2000.

La finca té referències documentals des del segle xviii. Tot i això, va passar a les mans de la nostra família cap a l’any 1950, quan el meu avi, Joan Domingo Arnavat, la va rebre en herència.

Si bé inicialment la construcció era emprada per guardar-hi el ramat i també fer-hi el vi, més endavant va ser restaurada i, durant les darreres dècades, Mas Tuets ha estat reconvertit en residència familiar.

Quan vaig decidir treballar al camp, com abans havien fet el meu avi i el meu pare, vaig pensar que MasTuets era el lloc ideal per viure. Des de les seves finestres, al fons, s’hi pot veure la línia blava del mar Mediterrani, i als estius, la marinada ens refresca durant tot el dia.

Video Mas Tutets